-

INGATLANKÖZVETÍTÉS

Tapasztalatunkkal segíteni tudjuk azokat, akik el szeretnék adni ingatlanjukat, és azoknak is, akik otthont keresnek maguknak.

Az elmúlt években, saját beruházású ingatlanjaink értékesítése során, megtanultuk és gyakoroltuk az ingatlanok eladásával kapcsolatos  kommunikáció és marketing szerepét, fontosságát, az ügyintézések menetét, naprakészen követtük az adózási és jogi szabályozásokat. Úgy gondoltuk, hogy e tapasztalatunkkal segíteni tudjuk azokat, akik el szeretnék adni ingatlanjukat, és azoknak is, akik otthont keresnek maguknak. Ezért tevékenységi körünket  kibővítettük az ingatlanközvetítői tevékenységgel is.

 

Az otthon, a családi fészek megtalálása minden ember álma. A fiatal házaspárok gyakran albérletben kezdik életüket, de fő céljuk a saját otthon megszerzése. Ennek érdekében hirdetési újságokat lapozgatnak, nézelődnek, rokonoknak, ismerősöknek szólnak. Egy idő után azonban rájönnek arra, hogy a napi elfoglaltság mellett kevés idő jut az intenzív lakáskeresésre. Felismerik, hogy a hirdetések nem mindig azt takarják, ahogyan az a valóságban van, sőt azt is, hogy nem elég megtalálni álmaik otthonát, ezután jön a neheze, a különböző hivatalos formaságokkal kapcsolatos ügyintézés.

Az ingatlanközvetítő az a speciális szakember, aki segíteni tud minden olyan nehézségben, ami egy lakás vagy telek vásárlásával, elcserélésével összefügg. Az ingatlanközvetítő fő feladata tehát, hogy az eladni szándékozó ügyfelet összehozza a vásárlóval, és mindezt úgy tegye, hogy mindkét fél elégedett legyen

 

 

Tekintse meg kínálatunkat, melyben egyaránt talál új építésű és használt ingatlanokat, valamint építési telkeket is.

 

Molnár Andrea (Ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő)

06 30 331 1394

 

 

 

Értékesítőnk: 

Molnár Dávid

06 30 489 3906