Dunaharaszti, Bezerédi Lakópark, Kós Károly u. 69. és 71. (Hétlakásos társasház)

Dunaharaszti, Bezerédi Lakópark, Kós Károly u. 69. és 71. (Hétlakásos társasház) Két hétlakásos társasházat építünk, két egymás melletti telekre.

Dunaharasztin, a Bezerédi lakóparkban, hétlakásos sorházakat építünk.

A 80-82 nm-es, kiváló elrendezésű lakások földszintjén előtér, zuhanyzóval, WC-vel és mosdóval felszerelt fürdő, konyha-étkező-nappali, és a lépcső alatt kialakított háztartási helyiség található. 

Az emeletre kényelmes lépcsőn juthatunk fel, ahol közlekedő, káddal, WC-vel, mosdóval és törölközőszárító radiátorral felszerelt fürdő és három háló kerül kialakításra.

A szobák radiátoros fűtését, míg a többi helyiség padlófűtését, valamint a melegvíz-ellátást Ariston kondenzációs kombi gázcirkó biztosítja.

A hideg és meleg burkolatokat, valamint a belső ajtókat az új tulajdonos választhatja ki.

A lakásokhoz kb. 140 nm-es lekerített, saját telekrész tartozik, külön kapubejáróval, utcafrontról közelíthető meg. 

Az épület 30-as téglából épül, a lakások között hanggátló fal, 3 rétegű nyílászáró kerül beépítésre, homlokzata 12 cm-es grafitos hőszigetelést, és 2mm-es műgyantás dörzsölt vakolatrendszert, a tető Bramac betoncserepes fedést kap. 

Az elmúlt évek során több családi házat, sorházi lakást építettünk saját beruházásunkban, így referenciaházakkal is rendelkezünk.

A szélső lakások ára 36,9 M Ft, míg a középső lakások ára 34,9 M Ft.