Dunaharaszti, Bezerédi Lakópark, Baradlay János u. 3. (Hatlakásos társasház)

Dunaharaszti, Bezerédi Lakópark, Baradlay János u. 3. (Hatlakásos társasház) Elindult a 19. ütem!

Dunaharasztin, a Bezerédi lakóparkban, hatlakásos társasházat építünk.

A kétszintes lakásokhoz kb. 164-199 nm területű lekerített, saját telekrész tartozik, mely külön kapubejáróval, utcafrontról közelíthető meg. 

A 78-80 nm-es, kiváló elrendezésű lakások földszintjén előtér, zuhanyzóval, fali WC-vel és mosdóval felszerelt fürdő, konyha-étkező-nappali egy légtérben, és a lépcső alatt kialakított háztartási helyiség található. 

Az emeletre kényelmes lépcsőn juthatunk fel, ahol közlekedő, káddal, fali WC-vel, mosdóval és törölközőszárító radiátorral felszerelt fürdő és három háló kerül kialakításra.

A 10-14 nm-es teraszra, és a saját kertbe a nappaliból léphetünk ki.

A nagy ablakoknak köszönhetően, szép világos lakások.

A fűtést és a melegvíz ellátást Ariston kondenzációs kombi falikazán biztosítja, a szobákban radiátorokkal, a többi helyiségben padlófűtéssel.  

A hideg és meleg burkolatokat, valamint a belső ajtókat az új tulajdonos választhatja ki.

Az épület 30-as téglából épül, a lakások között hanggátló fal, valamint 3 rétegű nyílászáró kerül beépítésre, homlokzata 12 cm-es Grafit hőszigetelést, és 2mm-es műgyantás dörzsölt vakolatrendszert, a tető Bramac betoncserepes fedést kap. 

Az elmúlt években több családi házat, sorházi lakást építettünk saját beruházásunkban, így referenciaházakkal is rendelkezünk.

A lakások ára 49,9 M Ft.